See other templatesSee other templates

bud – PARTENER EXCLUSIV IN ROMANIA logobdm22

BUDMAT,fiind primul producător de învelitori de acoperiș, a introdus sistemul unic de control al producției. Datorită acestui fapt suntem în stare să informăm Clienții noștri nu numai despre parametrii  de calitate declarați, ci și despre parametrii reali, măsurați în timpul procesului de producție a fiecărui acoperiș.

Prin urmare, garantăm că produsul nostru îndeplinește cu adevărat normele europene cerute pentru învelitorile de acoperiș. Nu toate acoperișurile din oțel oferite pe piața poloneză îndeplinesc normele   normele de calitate cerute de lege.

Cel mai important element care decide despre durabilitatea învelitorilor de acoperiș din oțel este stratul de zinc care, protejând tabla, garantează păstrarea proprietăților anticorozive ale acesteia. Greutatea zincului mai mică de 275 g/m2 este neconformă cu norma PN-EN 508-1.2010 și micșorează în mod semnificativ durata de viață a acoperișului.

În firma BUDMAT, fiind primii în Polonia care facem aceasta, cercetăm parametrii de bază ai acoperișurilor produse de către noi, garantând calitatea cea mai înaltă a acestora prin Certificatul Individual de Acoperiș. Procedura de măsurare întrebuințată a fost elaborată de către Institutul de Tehnică de Construcții

certyfikat mas

Cei mai importanți parametri ai acoperișului:

275 g/m2 – greutatea minimă a stratului de acperire de zinc pentru tablele acoperite, 30 µm – grosimea minimă a stratului de lac de acoperire, 0,5 mm grosimea recomandată a tablei.

Sistemul de învelitori de acoperiș din oțel BUDMAT® cu succes creează case de ani de zile. Reprezintă finalizarea și completarea perfectă a acestora. Învelitorile noastre de acoperiș asigură confort, siguranță și liniștea atât de necesară fiecăruia dintre noi. Garantăm soluționări complexe pentru acoperișuri și îndeplinim visul unei case ideale. Firma BUDMAT este singura firmă din Polonia care posedă Certificatul Individual al Acoperișului, confirmând prin acesta conținutul de zinc de 275 g/m2 care protejează acoperișul împotriva coroziunii și garantează o durabilitate pentru mulți ani.

Avantajele țiglei de tablă BUDMAT:

-Cele mai bune modele de tablă de țiglă produsă din oțelul suedez de cea mai bună calitate, furnizat de către renumitul concern metalurgic SSAB,

-Certificatul Individual de Acoperiș care confirmă calitatea produsului,

-Până la 50 de ani garanție,

-Protejată cu cele mai bune straturi de acoperire de protecție,

-Montaj ușor și rapid,

-Cea mai economică soluționare pentru acoperiș, greutatea redusă a țiglei de tablă permite întrebuințarea acesteia la renovarea clădirilor vechi, iar la construirea celor noi oferă posibilitatea de executare a unei construcții mai ușoare a șarpantelor de acoperiș și, prin urmare, învelitoarea este mai economică,

-Posibilități foarte largi în alegerea gamei de culori

-Estetic și uşor de menținut curat,

-Nu necesită o conservare specială,

Go to top