See other templatesSee other templates

Tigla metalica BudMat Venecja este produsa din otel stratificat(S280+GD), protejat cu un strat de Zinc de 275g/m, Produs de celebrul combinat siderurgic SSAB –Suedia. Stratul de vopsea este Prelaq X-matt in grosime de 30 de micron. Vopseaua Prelaq este vopseaua cu cele mai inalte Standarde de calitate, dintre cele folosite pentru productia de tigla metalica. Majoritatea producatorilor folosesc materie prima cu vopsea tip polyester, a carei rezistenta este cel mult la jumatatea vopselei Prelaq SSAB. Vopseaia Prelaq este 100% ecologica. Vedeti filmul

 bud  vene  saabPrelaq  50lat ro

Tigla metalica BudMat Venecja este produsă din oțel suedez de înaltă calitate, care este extrem de rezistent la coroziune și pe care se aplică un strat de acoperire special conceput - Prelaq X-Matt (de 30µm pe partea decorativă). De cealaltă parte a tiglei oțelul este protejat de lac de tip epoxi.

 

Rezistența Prelaq X-Matt la coroziune a fost verificată prin expunerea în zonele maritime(unde gradul de salinitate este ridicat) și in medii industrial aggresive. Prelaq X-Matt face parte din categoria de acoperiri anticoroziune conform normei EN 10169.

 

Acesta garantează durată lungă de viață a produsului, crește rezistența mecanica la zgârieturi și la radiații ultraviolete. Mai mult stratul de acoperire Prelaq X-matt asigură culori omogene pentru tigla metalica, indiferent de stocul de materie prima din care a fost produsa.

 

Prin urmare, foile de tigla metalica BudMat Venecja vor avea intotdeauna culori identice.

 

Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la diferența de culoare în modernizările ulterioare sau schimbările de pe acoperiș. Combinatul siderurgic SSAB oferă garanție în scris că nu există nici o diferență de culoare în diferite loturi de foi de oțel.

 

Geometria de tablă de oțel țiglă acoperiș Venecja este proiectat în așa fel încât umezeala nu se adună pe foi și picăturile de apă nu pot provoca focare de coroziune .

În plus, în BUDMAT® am creat departamentul de control al calității companie care are posibilitatea de a certifica respectarea normelor armonizate PN-EN 14195 și PN-EN 13964 și cu semnul ITB. Toate aceste beneficii oferă certitudinea că produsul primit de către client este în concordanță cu toate normele, este sigură și estetică - într-un singur cuvânt, este PERFECT.

Gama de culori

GlazurVerdeSmaraldGlazurVerdeSmarald

Maro 984 X-matt

 
GlazurVerdeSmaraldGlazurVerdeSmarald

Caramiziu 742 X-matt

 
GlazurVerdeSmaraldGlazurVerdeSmarald

Negru 015 X-matt

 
GlazurVerdeSmaraldGlazurVerdeSmarald

Rosu 757 X-matt

Go to top